alesta-panel.com yeni buluşma yeriniz


kanalizasyon film fragmani

Çekimleri Ağustosta biten Kanal(İ)zasyon filminin kurgusu tamamlandı. Öyküsü ve Yönetmenliği Alper Mestçi’ye, senaryosu Murat Aykul’a ait olan filmin yapımcılığını Murat Toktamışoğlu ve Kemal Kaplanoğlu yaptı. Yönetmen ve yapımcılar tek bir iddia taşıyorlar; Yılın En Komik Filmi…

Okan Bayülgen’in ilk komedi filmi olma özelliği de taşıyan filmde Okan Bayülgen’in yanı sıra Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz, Ceren Şekerci, Orhan Aydın, Serhat Özcan ve konuk oyuncu olarak Rasim Öztekin, Erol Günaydın, Hakkı Devrim de rol aldı. Bu oyuncuların dışında televizyon dünyasından tanıdığımız birçok isim de kendileri olarak filmde sürpriz rollerle yer aldılar…

Filmi izleyen seyirciler televizyonlarında asla seyretmelerinin mümkün olmayacağı tarz ve içerikte ve sunumdaki programları bu filmde izleme şansı bulacaklar. Televizyon programlarının bugünkü durumlarından yola çıkarak yapılan filmde birbirinden ilginç televizyon programları da yer alacak.


Filmin konusu kısaca şöyle:

KANAL-İ’nin bulunduğu binada cam silme görevi yapan saf bir cam silici olan İmdat Bayram’ın (Okan Bayülgen) televizyon izleme merakı, sonunda onu kanalın başına kadar getirecek. İmdat Bayram televizyonla yatıp televizyonla kalkan birisidir. Sürekli televizyon seyreden İmdat Bayram, tesadüflerin birbirini kovalaması ile Kanal-İ’nin eski Genel Müdürü Berk Yalçın’ın yerine (Hakan Yılmaz) kanalın başına geçer. İmdat’ın kanalın başına geçmesinden itibaren Kanal-İ yaptığı televizyon şovları ile ülkenin gündemine oturur ve rating rekorları kırmaya başlar.

Herkes Kanal-İ ve programlarını konuşuyordur. İmdat Bayram ve ekibinin yaptığı bazı televizyon şovlarının adları ise şöyledir; “Hayvanım Olur musun?”, “Yüzüne Tükürülecek Adam”, “Tele Mahalle”, “Kim 500 Tokat İster?”, “Uzun Eşşek”, “Tuvaletteyiz”, “Boş musun Dolu musun?”, “Asabiyet Meydanı…”


alestabank tarafından gönderildi @ 00:50 

1 Yorum:

Anonymous Şarkı Sözleri dedi ki...

www.sarki.fuuby.net Şarkı Sözleri

Gerçekten çok güldüm teşekkürler

5 Ağustos 2011 23:41  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

 

dizi.byethost7.com yeni dizi-film siteniz




domain

Web Stats

alesta paylasim
alesta paylasim