alesta-panel.com yeni buluşma yeriniz


Norton 360 Komple Güvenlik Bakım Son Surum

Bilgisayarınızı, dosyalarınızı ve kimlik bilgilerinizi sektörün en hızlı, en hafif ve en kapsamlı güvenlik çözümüyle korur.


Temel Teknoloji

Antivirüs

Botnet Koruması

Norton Safe Web™

Ağ Koruması

Otomatik Yedekleme ve Geri Yükleme

Norton™ Insight

Casus yazılımları önleme

Norton™ Identity Safe

Güvenlik Duvarı Koruması

Bilgisayar Ayarlama

Norton™ Tarayıcı Koruması

Norton™ Hızlı Güncellemeler

Norton 360'ı neden seçmeliyim?





Bilgisayarınızı, çevrimiçi etkinliklerinizi ve kimliğinizi 7 gün 24 saat korur – Virüslere, casus yazılımlara, solucanlara, kimlik avına, korsanlara ve diğer tehditlere karşı kapsamlı, tam otomatik bir çözümle ödül kazanmış koruma sunar.

YENİ! Sizi yavaşlatmadan sektörde lider bir güvenlik sağlar — Daha hızlı çalışır ve rakip programlardan daha az bellek kullanır, böylece güvenlik için performanstan ödün vermenize gerek kalmaz.

YENİ! Botnet'leri engeller — Korsanların bilgisayarınızın denetimini ele geçirmesini ve özel bilgilerinize erişmesini önlemek için botnet'leri otomatik olarak algılar.

YENİ! Çevrimiçi alışverişi daha güvenli duruma getirir — Endişelenmeden alışveriş yapabilmeniz için sizi güvensiz web sitelerine ve şüpheli satıcılara karşı uyarır.

Çevrimiçi alışveriş ve banka işlemleri yaparken ve web'de gezinirken kimliğinizi korur — Sizi "kimlik avına" karşı korumak için gerçek siteleri doğrular ve sahte siteleri belirler.

Tek tıklatmayla web sitelerinde güvenli oturum açma olanağı sunar — Sitelerde tek tıklatmayla oturum açabilmeniz için oturum açma ve parola bilgilerinizi otomatik olarak depolar. Bilgilerinizi çalmak için tuş vuruşlarını kaydeden programları ve diğer programları engeller.

Tarayıcınızı saldırılara karşı korur — Siber suçluların bilgisayarınıza kötü amaçlı yazılımları yüklemek için web tarayıcınızdaki güvenlik açıklarını kullanmalarını önler.

YENİ! En güncel korunmayı sağlar — Her 5-15 dakikada bir arka planda yeni virüs tanımlarını denetler ve indirir. Performanstan ödün vermeden sürekli koruma elde edersiniz.

YENİ! Önemli dosyalarınızı kaybolmaya karşı korur — Bilgisayarınız boştayken dosyaları otomatik olarak yedekler, böylece yedeklemeler sizi yavaşlatmaz veya çalışmanızı engellemez. 2 GB güvenli çevrimiçi depolama alanı (daha fazla alan satın alınabilir) dahildir.

YENİ! Bilgisayarın önyükleme süresini kısaltır — Bilgisayarınızın daha hızlı açılmasını ve daha hızlı çalışmasını sağlamak için gereksiz başlangıç programlarını kapatır.

Kablosuz ağınızı saldırganlardan korur — Yetkisiz kullanıcıların bant genişliğinizi çalmasını ve dosyalarınıza erişmesini önler. Güvenli olmayan bir kablosuz ağa bağlandığınızda sizi uyarır.

Bilgisayarınızın yeniymiş gibi çalışmasına yardımcı olur — Gereksiz dosyaları siler, sabit sürücünüzü birleştirir, genel sorunları düzeltir ve bilgisayarınızı en yüksek performansta çalışacak şekilde ayarlar.

Ücretsiz teknik destek, ihtiyacınız olan şekilde size yardım sunar.

Norton™ Otomatik Yenileme Hizmeti, süresi dolmadan önce ürün aboneliğinizi otomatik olarak yenileyerek korunmanızın sağlanmasına yardımcı olur

Not: Program kısıtlamalıdır,90 gün..

indirmek icin tiklayiniz:
 
http://spftrl.digitalriver.com/pub/symantec/2004/N360S300TK.exe




Etiketler:

alestabank tarafından gönderildi @ 13:23 

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

 

dizi.byethost7.com yeni dizi-film siteniz




domain

Web Stats

alesta paylasim
alesta paylasim