alesta-panel.com yeni buluşma yeriniz


guncel bilgiler

GTA iPhone'a geliyor, 90’lara dönüyoruz!



Rockstar Games iPhone için yaptığı yeni GTA oyunu ile nostalji yaratıyor.


Grand Theft Auto oyununun normal kontrollerinin bir iPhone üzerinde sağlanamayacağı aşikar. Bu kontrol zorluğunu aşmanın yolu olarak da geliştiriciler, oyunu üstten bakılan bir şekilde planlamışlar. 90'ların özellikle Amiga'daki benzer türde izometrik oyunlara benziyor. Günümüzdeki çoğu oyuncunun GTA serisinin ilk oyununu oynamadıkları düşünülürse yeni GTA: Chinatown Wars, eski oyuncular için güzel bir nostaji, yeniler için ise eski günlerin ne kadar eğlenceli olduğunu gösteren bir deneyim olacak. En azından Rockstar Games'in işi eline yüzüne bulaştırmayıp, doğru düzgün bir oyun yapacağını varsayıyoruz.


Sony, PS3 ile zarar etmeye devam ediyor



PS3 Slim de, şimdilik hayal kırıklığı yaşatıyor.



Sony PS3, piyasadaki en pahalı konsol olduğu için, uzun süre düşük satış rakamlarıyla boğuştu. Düşük satış rakamları ve yüksek fiyatlara rağmen; Sony, sattığı her PS3 konsolda zarar etti. Bunun en büyük nedeniyse maliyet hesabı sırasında yapılan hataydı. Sony; PS3 konsolun, zararını yazılım satışları ile amorti edebileceğini düşünmüştü.

PS3 Slim'in yurt dışı satış fiyatı ise 299 dolar seviyesinde... Sony, düşen fiyatlarında etkisiyle zarar etmeye devam ediyor. Sony, kaybettiği para sonucu ortaya çıkan zararı, oyun satışlarından çıkartmayı planlıyor. Bu planın başarılı olup olmayacağını ise zaman gösterecek.

 
Microsoft'a ırkçılık tepkisi!



Microsoft, gelen yoğun tepkiler üzerine özür dilemek zorunda kaldı.



Gezegenimizin üzerinde pek çok renk var. Dünya devi global firmalar, bu renklere olabildiğince eşit yaklaşmak zorundalar. Aksi takdirde, ortada kötü niyet olsun olmasın dev firmalar büyük tepki çekebiliyorlar.

Microsoft'un son eylemi, bu bağlamda büyük tepki çekti. Bu tepkilere, Microsoft'un Polonya için yarattığı özel Web sayfasındaki değişiklik yol açtı. Orjinal resimde siyahi, beyaz ve asyalı figürler varken, Microsoft Polonya resmi Web sitesinde siyahi figür ortadan kaldırıldı.

Doğal olarak yazılım devine tepki yağdı. Microsoft da acil bir basın toplantısı düzenleyerek, yaptığı hatadan dolayı özür dilemek zorunda kaldı..

Etiketler: , ,

alestabank tarafından gönderildi @ 02:45 

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

 

dizi.byethost7.com yeni dizi-film siteniz




domain

Web Stats

alesta paylasim
alesta paylasim